Oldal kiválasztása

A csapatépítő programok remek lehetőséget kínálnak az embereknek arra, hogy összekovácsolódjanak és kihívásokkal teli kalandokban vegyenek részt. Ha Budapesten jársz és keresed a tökéletes csapatépítő tevékenységet, akkor ne keress tovább! A gokartozás a legjobb választás a csapatépítő programokhoz, és az Euroring, Örkényben található gokart versenypálya kiváló helyszín ehhez.

Az Euroring egy modern, professzionális gokart pálya, amely ideális környezetet biztosít a csapatépítéshez. A pálya több kanyarral, egyenesekkel és technikás részekkel rendelkezik, így a verseny izgalmas és kihívást jelent minden résztvevő számára. A pálya mérete lehetővé teszi a 4-8 fős csoportok számára, hogy egyszerre versenyezzenek, és a gokartok sebessége garantáltan adrenalint és vidámságot fog okozni.

A gokartozás kiváló választás a leánybúcsús és legénybúcsús csoportok számára is. Mi lehetne izgalmasabb és szórakoztatóbb, mint egy verseny a barátaiddal, miközben mindenkinek megvan a lehetősége, hogy megmutassa vezetési képességeit? Az adrenalin felszabadulása és a versenyszellem garantáltan felejthetetlenné teszi a leánybúcsút vagy legénybúcsút.

De nem csak ezeknek az alkalmaknak nyújt tökéletes élményt a gokartozás. A születésnapok és családi programok szintén izgalmas lehetőségeket rejtenek magukban. Az egész család együtt indulhat el a pályára, és élvezheti a gokartozás nyújtotta izgalmakat és kalandokat. Ez egy olyan program, amely minden generáció számára vonzó lehet, hiszen a gokartozás nemcsak szórakoztató, de fejleszti a koordinációt, a koncentrációt és a versenyszellemet is.

A Gokart Budapest csapat segít szervezni és lebonyolítani ezeket a fantasztikus csapatépítő programokat. Tapasztalt szakembereink biztosítják, hogy minden résztvevő élvezze az élményt és emlékezetes pillanatokkal távozzon a pályáról.

Gokartpálya Budapest

Gokartpálya Budapest

A gokartozás mellett további szolgáltatásokat is kínálunk, hogy a csapatépítő program teljes legyen. Például személyre szabott versenyeket szervezünk, ahol a résztvevők különböző kategóriákban mérhetik össze tudásukat, akár autós vagy motoros berkekenbelül. Ez lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább kihívást jelentő versenyt.

Ezenkívül biztosítjuk a szükséges felszerelést, beleértve a gokartokat, bukósisakokat és egyéb biztonsági eszközöket. A tapasztalt instruktorok segítséget nyújtanak az új gokartosoknak a verseny előtt, hogy megismerjék a pályát és megtanulják az alapokat. Biztosítjuk a pontossági időmérést, így mindenki nyomon követheti a saját teljesítményét és összehasonlíthatja másokéval.

gokart bérlés

A gokartozás mellett számos egyéb kényelmi szolgáltatást is nyújtunk. Rendezvénytermeinkben lehetőség van fogadások, ünnepségek vagy éppen díjátadók szervezésére. Kínálunk catering szolgáltatást is, hogy az esemény teljes egészében gondoskodjunk a résztvevők étkezéséről és ital ellátásáról.

Az Euroring, Örkényben található gokart versenypálya kiválóan megközelíthető Budapestről és környékéről. A helyszínen biztosítunk parkolási lehetőséget, így a résztvevőknek nem kell aggódniuk a parkolás miatt.