Oldal kiválasztása

Egyre nagyobb teret hódít magának a szépségiparban és a sminkelés világában a mágneses műszempilla.


A mágneses pillák különlegessége, hogy felhelyezésükhöz nincs szükség szempilla ragasztóra. Az erős tartást és a szemhéjhoz tapadást egy speciális szemhéjtus biztosítja, melyet elég egy egyszerű mozdulattal felvinni a szempillák tövéhez, egy szép tusvonalat húzva. Erre a tusvonalra aztán akár már egyetlen finom mozdulattal, könnyen ráhelyezhető a szempillasor. A tus és a pillasor apró mikro mágneseket tartalmaznak, melyek erős vonzással biztosítják a pillák tartós megtapadását. 

Mivel a speciális technológiának köszönhetően a mágneses pillák használatához nincs szükség ragasztóra, így akár azok is bátran használhatják, akik korábban valamely allergia miatt voltak kénytelenek mellőzni a műszempillák viselését. 

A mágneses technológia biztonságos és kényelmes használatot biztosít.

A mágneses pillák felhelyezéséhez nincs szükség különösebb sminkes tudásra, elég a tusvonal megrajzolását begyakorolni és alig néhány perc alatt elvégezhető a műszempillák felhelyezése. 

Praktikusságán túl a mágneses műszempilla egyben gazdaságos is. A pillákat a nap végén finoman egy sminklemosó segítségével tudjuk eltávolítani. Ezt követően egy óvatos tisztítás után a pillasorok akár már másnap, egymás után több alkalommal is viselhetők. 

Ha szereti a kényelmes, mégis eszétikus és tartós smink trendeket, mindenképp érdemes kipróbálnia ezt az új, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szempilla opciót. 

A mágneses műszempillák drogériákból, vagy különféle online üzletekből is megvásárolhatók.