Oldal kiválasztása

Szeretnéd elkápráztatni partneredet, de már eleged van a klisékből? Kicsit úgy vagy vele,hogy biztos ez a cikk is inkább arról fog szólni,hogy milyen klisé programokat csinálj csak új köntösben.

Ha ezt gondoltad, akkor nagyon tévedsz! 😀

Cikkükben kizárólag olyan programokat gyűjtöttünk össze,amelyet hosszas kutakodás és kérdezősködés ,tesztelés előzött meg, így tudjuk a legjobb romantikus programokat elmesélni és ajánlani számodra.

Soha ne felejts el egy évfordulót! Légy mindig naprakész a jó programokból!

Miért akarjuk,hogy te is át éld ezt az élményt? Mert a romantika jó dolog és haldoklik 😀 főleg ha férfi társainkra gondolunk, sajnos már néha hölgyek is hadilábon állnak vele.

Számos kutatás kimutatta, hogy azok a párkapcsolatok halnak meg leghamarabb, vagyis inkább végetérnek, amelyekben kevés aktivitás születik, így jelen generációnk igen erősen ki van téve ennek a veszélynek, ugyanis fiatal barátaim, hajlamosak vagyunk otthon ülni, játszani, telózni, vagy éppen csak semmi nem csinálni.

Mit tegyünk ellene,ha kapcsolatban vagyunk és nem vagyunk nagy feltalálók program tekintetében? Hölgyeim, ha fontos nekünk a kapcsolat, akkor nem tehetjük meg, nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy kizárólag párunkra bízzuk a szervezést, tőle várjuk el. Igenis, kezdeményezzünk, szervezzünk , hiszen mi vagyunk jobbak az ilyen fajta kreativitásban, tisztelet azon férfi társainknak, akik igenis minden héten tesznek érte, hogy a romantika ne tűnjön el a világból.

Nagyon hasznos eszköz a tervezésnél a Google, ha nem is az általunk ajánlott programok egyikéből választunk, érdemes körbe nézni más világ városokban, szomszédos településen , hogy milyen programok elérhetőek, így könnyen szerezhetünk olyan tippeket, amik eszünkbe sem jutott.

Pár klasszikus,ha mégsem jutna eszünkbe semmi 😀 az utolsó aduász 😀

  • Romantikus étterem háttér zenével – Lehet zongora, folklór stb. élő cigány zene, bármi ami mosolyt csal az arcotokra!
  • Színház
  • Esti hajókázás Budapesten
  • Állatkert
  • Agglomeráció felfedezése, ha nagy városban élünk menjünk vidékre, nem kell 100 km-eket megtenni,hogy találjun természetes környezetet
  • Maci Park – Veresegyházán
  • Belvárosi Séta – Váci út kis fagyizással, vagy egy jó kis Meki 😀
  • Foglalj szállás idegen helyen, lehetőleg tv, internet nélkül, nem kell drága, fő,hogy együtt legyetek! 😀
  • Kiruccanás a Balatonra, nem kell autóval,ha nincs pénzed 3000 Ft egy jegy, vagy van oszkár, extrém esetben stop, a fő,hogy együtt éljétek meg
  • Extrém élmény program 😀 ugye milyen izgalmas, ha nem sajnálod a pénzt, igazán szeretnéd lenyűgözni a párodat a Hungaroringen megteheted, tele van a meglepkék és bónuszbridág autós élményvezetési ajánlatokkal